© 2020 by de Kneuters

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Twitter - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle

AGENDA

24 & 25 januari

Tonpraoten

15 februari:  

d'n Opwèrmer met Raymon Hermans en Kafke

 

KLIK HIER VOOR ONS CARNAVALSPROGRAMMA

KLIK HIER VOOR DE KNEUTERKRANT (2019)
KNEUTERKRANT 2020 VERSCHIJNT NA 26-01

Met rasse schreden nadert de Carnaval en inmiddels begint bij menigeen het Carnavalshart al heel veel harder te kloppen. Zo ook bij ons! Carnaval 2020 zal net als vorig jaar opgewarmd worden met spetterende optredens. Dit jaar staan in 't Wapen van Cromvoirt, op zaterdag 15 februari, Raymon Hermans en Zanger Kafke op het podium, omlijst door Tropical Discoshow.

 

Uit de biografie van Raymon:

Met de tracks M’N FAVORIET en HYPNOSE scoort RAYMON HERMANS in 2016 twee

hit-singles in het land waarmee een doorbraak een feit is. Zijn pakkende tracks met stevige en dansbare beats worden dan ook door heel Nederland gedraaid door vele DJ’s en leverden in korte tijd miljoenen streams op.

 

De daaropvolgende singles worden stuk voor stuk succesverhalen. Zo scoren FENOMEEN, NU OF NOOIT EN AL LAAT in de hitlijsten. Van kroeg tot festival, van feesttent tot voetbalkantine, zijn singles worden bij iedere show volop meegezongen!

 

En Zanger Kafke:

Wat als een mooie café grap begon van een aantal vrienden loopt in een paar maanden tijd volledig uit de hand. Zijn eerste single "ONZE DAG" is een regelrechte hit. Ondanks de in de eerste maanden niet altijd even zuivere zang blijkt ‘Kafke’ een ras echte entertainer. Binnen een half jaar zijn, zijn nummers al meer dan 500.000 keer gestreamed, is een radio debuut live bij 3FM een feit en gaat het Zuiden elk weekend los op de dansbare Nederlandstalige hitjes van Zanger Kafke!

 

Op dit moment scoort hij via onder andere Youtube met hits als KERSTMIS TOT CARNAVAL en SPRINGEN.

 

Dat belooft weer een waanzinnige avond te worden!