OPTOCHT

Eén van de tradities van de carnaval is de Grote Kneutergatse Optocht die op carnavalsmaandag, 28 februari 2022, door de straten van Kneutergat trekt.

Wat de optocht bijzonder maakt, is dat deze geen centraal thema kent. De deelnemers, jong en oud zijn geheel vrij om hun creatieve brein los te laten gaan op hun act in de optocht. Met ingang van 2016 rijden we de optocht om en om vanaf Het Duinskluiversdal (Distelberg) of Manage ‘t Heike. In 2022 zullen we starten bij van Kuijk op de Nieuwkuikseweg. Het difilé vindt plaats om 11-voor-twee uur bij het oude Gemeentehuis van Cromvoirt.

Na afloop van de optocht haasten we naar ’t Wapen van Cromvoirt. In een afgeladen zaal zal de prinsengroep onder aanvoering van Prins/prinses  de prijsuitreiking voltrekken.

Klik hier voor de uitslag van de optocht 2022

DSCN5094.JPG
IMG_0087.JPG

INSCHRIJVING VOOR DE OPTOCHT:

Vele maanden van wachten worden beloond; Woensdag 16 februari kwam het verlossende bericht dat de Kneutergatse Optocht op carnavalsmaandag, 28 februari, door kan gaan !

Natuurlijk snappen wij ook dat het bouwen van een carnavalswagen op deze termijn een onmogelijke opgave zal zijn.

Daarom juist dit jaar des te meer reden om als loopgroep of individueel mee te doen aan de optocht.

Pak nog snel de naaimachine uit de kast of de verf uit de schuur en knutselen maar.

INSCHRIJVING en tevens meer info: Woensdagavond 23 februari tussen 19.30 tot 22.00 uur bij de Oude Herberg in Cromvoirt.

Jij doet toch ook mee !?